Læs mere om jubilæumstilbuddet her – Rosenørn Service 2.0 Flyer`s

 

Erhvervsrengøring til alle typer erhverv

Hos Rosenørn Service tilbyder vi erhvervsrengøring til både små og store virksomheder, rengøring af kontor, mødelokaler, kantiner, køkkener, butikker, klinikker, industri, bager, slagter, lager og alle andre former for erhverv.

Vi har mange års erfaring med at levere kvalitets rengøring til alle former for erhverv, og kender til de små forskelle der kan være uanset om du ejer en klinik, eller mangler rengøring til en kantine eller slagteri. Vi sender altid udlærte rengøringsassistenter ud til dig, hvorfor vi selvfølgelig altid står inde for kvaliteten af det rengøringsarbejde, vi udfører for vores kunder. Hos Rosenørn service er du sikret levering af en grundig og omhyggelig rengøring og hygiejnen er altid i top – vi sætter nemlig en ære i vores arbejde!

 

Professionelt samarbejde og grundig rengøring

Grundet vores brede kompetencer inden for rengøring og praktiske opgaver, så er det muligt at få en komplet og optimal løsning, hvor I ikke behøver at tænke på rengøringsmidler, klude og støvsugere – vi har altid det hele med. I kan derfor forvente en stabil og kompromisløs erhvervsrengøring, når I vælger Rosenørn Service. Lad os komme ud at se på lokalerne, så udarbejder vi i samarbejde med jer en rengøringsplan som passer til netop jeres behov.

Vi lægger stor vægt på at have klare og skriftlige aftaler og rengøringsprogrammer, således der ikke opstår misforståelser undervejs. På den måde er I sikret, at alt bliver, som I ønsker og forventer det. Derfor er Rosenørn Service den helt rigtige partner for jer, når det handler om erhvervsrengøring.

 

Her arbejder vi:

Rengøring i Aalborg, Nørresundby, Vejgaard, Aalborg vestbyen, Aalborg Ø, Støvring, City Syd, Aabybro, Skørping, Sejlflod, Svenstrup, Frejlev, Gistrup, Klarup, Vadum, Vodskov, Vestbjerg og Nordjylland generelt.

 

Andre services end rengøring af erhverv

Var det ikke rengøring til erhverv du skulle bruge? Så er det måske en af vores andre rengøring services. Hos Rosenørn Service tilbyder vi nemlig også rengøring af kontorlandskaber, klinik-praksisser, institutioner samt hovedrengøring og trappevask. Har du spørgsmål kan du altid tage kontakt til os på
+45 29 36 65 84 eller udfylde vores kontaktformular ude til venstre. Så skal vi nok vende tilbage til dig hurtigst muligt.