Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring tilbyder vi til både små og store virksomheder, rengøring af kontor, mødelokaler, kantiner, køkkener, butikker, klinikker, industri, bager, slagter, lager og alle andre former for erhverv.

Hos Rosenørn Service er vi stærke på at levere kvalitets rengøring til alle former for erhverv. Vi står altid inde for det rengørings arbejde, vi udfører for vores kunder, Og leverer en grundig og omhyggelig rengøring, vi også selv er stolte af!

Lad os komme ud at se på lokalerne, så udarbejder vi i samarbejde med jer en rengøringsplan som passer til netop jeres behov.

Grundet vores brede kompetencer inden for rengøring og praktiske opgaver, så er det mugligt at få en komplet og optimal løsning. I kan derfor forvente en stabil og kompromisløs erhvervsrengøring, når i vælger Rosenørn Service.

Vi lægger stor vægt på at have klare og skriftlige aftaler og rengøringsprogrammer, således der ikke opstår misforståelser undervejs. På den måde er i også sikret, at alt bliver, som i ønsker og forventer det.

I alle rengørings løsninger behøver i ikke tænke på rengørings midler, klude, støvsuger mv. Vi har det hele med!!

Derfor er Rosenørn Service den helt rigtige partner for jer, når det handler om erhvervsrengøring.

Ring til os og lad os få en uforpligtende snak om netop jeres behov på telelefon 29 36 65 84 idag!

Vores mission er, at kunderne skal blive hos os mange år frem i tiden!

 

Jubilæumstilbud Første rengøring 0,-*

Læs mere her – Rosenørn Service 2.0 Flyer`s

 

Her arbejder vi:

Rengøring i Aalborg, Nørresundby, Vejgaard, Aalborg vestbyen, Aalborg Ø, Støvring, City Syd, Aabybro, Skørping, Sejlflod, Svenstrup, Frejlev, Gistrup, Klarup, Vadum, Vodskov, Vestbjerg og Nordjylland generelt.