COLOURBOX6868911 123

Rengøring af institutioner

Der er særlige og andre forhold ved en rengøring af en institution: børnehaver, vuggestuer, skoler, institutioner, fritidshjem og ungdomsklubber.

Det er vigtigt, at gulvene bliver holdt meget rene, da børnene opholder sig og kravler rundt på gulvene. Små børn i eksempelvis vuggestuer vil gerne smage på alt, de putter legetøj og hvad der nu ellers er at finde på gulvene i munden. Derfor er det vigtigt med en god og solid hygiejne.

I vinterperioden vil der være en hel del ekstra rengøring i en institution, da børnenes sko/støvler, og overtøj er fyldt med mudder, sne, sjap og pladder. Fællesarealer og lokaler vil bære præg af dette, gulvene er våde, glatte og fyldt med mudder, derfor er rengøringen rigtig vigtig.

I de forskellige institutioner er der mange børn samlet i samme lokaler, som for det meste ikke er ret store, og dette kan let udgøre en stor smittekilde, hvor bakterierne breder sig hurtigt. Derfor er det meget vigtigt med en grundig rengøring og afspritning, der vil formindske antallet af bakterier.

Det er også vigtigt med en god hygiejne i køkkenet i institutioner, børnene er tit og mange gange med til at bage og lave mad, og vi ved alle at børn elsker at tage fingrene i munden. Derfor er det vigtigt hygiejnen i køkkenet er i top, og det er vigtigt at alle kroge og hjørner bliver rengjort og afsprittet.

Her arbejder vi:

Rengøring i Aalborg, Nørresundby, Vejgaard, Aalborg vestbyen, Aalborg Ø, Støvring, City Syd, Aabybro, Skørping, Sejlflod, Svenstrup, Frejlev, Gistrup, Klarup, Vadum, Vodskov, Vestbjerg og Nordjylland generelt.