COLOURBOX3615049 6

Hovedrengøring

Hos Rosenørn Service ved vi at kunder stiller forskellige krav til en hovedrengøring, og vi tilpasser vores løsninger efter din virksomheds krav.

En hovedrengøring af din virksomhed, er en grundigere rengøring end en almindelig rengøring. En hovedrengøring vil 1-2 gange årligt øge rengøringsniveauet i virksomheden, og dette vil give et bedre indeklima. Et bedre indeklima kan mindske sygedagene hos dine ansatte i virksomheden.

Hvad er en hovedrengøring? – herunder en udspecificering af hvad en hovedrengøring kunne indeholde

Kort sagt – rengøring af alt fra loft til gulv!

En hovedrengøring er en total rengøring, hvor alle gulvarealer vil blive støvsuget og vasket. Derudover foretages aftørring af støv på alle flader, møbler, lister, paneler og lamper. vask af døre og låger på begge sider, persienner og vask af vinduer.

En hovedrengøring af wc/badeværelser/omklædning indebærer afkalkning af vask, armatur og bruseniche og toilet. Toilettet vil blive skrubbet, spejlet poleret, og alle hylder og skabslåger afvaskes.

Køkkenet vil få grundig vask af kogeplader, aftørring af bordplader, skabslåger, under vasken, hylder mm.

Afrensning af emhætte og evt. rensning af filtre, rensning af ovn, og vask af køleskab.

For øvrige rum vil der blive foretaget aftørring af støv på alle flader, møbler, lister, paneler og lamper osv.

Der vil også ske aftørring af døre og låger samt pudsning af vinduer.

Hos Rosenørn Service er du garanteret et optimalt og skinnende resultat.

Vi har stor fokus på kundetilfredsstillelse og vi vil gerne yde den bedste service lige præcis til dig. Derfor er det vigtigt for os, du fortæller os, hvilke ønsker du har til din hovedrengøring.

Her arbejder vi:

Rengøring i Aalborg, Nørresundby, Vejgaard, Aalborg vestbyen, Aalborg Ø, Støvring, City Syd, Aabybro, Skørping, Sejlflod, Svenstrup, Frejlev, Gistrup, Klarup, Vadum, Vodskov, Vestbjerg og Nordjylland generelt.