COLOURBOX5678947 3

 

Trappevask – det gør vi noget særligt ud af

Hos Rosenørn Service tilbyder vi altid en grundig trappevask til hele Aalborg og omegn. Vi har valgt at gøre lidt ekstra ud af trappevasken ved så vidt muligt at tilbyde at støvsuge opgangene/måtterne frem for at feje dem. Ved at støvsuge opgangene og måtterne får du som kunde uden tvivl et bedre slutresultat, og en trappevask du kan være tilfreds med. Fordelene ved at støvsuge fremfor at feje er, at støvet ikke bliver hvirvlet op, og lægger sig på hjørnerne af trinene eller mellem gelænderet. 

 

En effektiv trappevask

Sidst, men ikke mindst, er der efterhånden mange danskere, der døjer med støvallergi og for en støvallergiker, er det let at mærke forskel på, om en opgang er blevet fejet eller støvsuget – derfor tager vi trappevask meget seriøst hos Rosenørn Service. Herudover vaskes trapperne med en fladmoppe, i stedet for at bruge de klassiske runde mopper. Dette gør det lettere at komme helt ind i hjørnerne, og det giver et tilfredsstillende resultat.

Rosenørn Service vasker efter kopsystemet, hvilket betyder, at der altid anvendes rent vand. Dette lyder måske fjollet, men der er mange rengøringsfirmaer, som ikke nødvendigvis bruger rent vand til deres mopper. Når vi mener rent vand, mener vi mere specifikt, at mopperne aldrig kommer i berøring med beskidt vand fra spanden. På denne måde forbliver vandet rent og mopperne udskiftes ofte, så bakterier og snavs ikke bliver tværet rundt.

 

Her arbejder vi:

Rengøring i Aalborg, Nørresundby, Vejgaard, Aalborg vestbyen, Aalborg Ø, Støvring, City Syd, Aabybro, Skørping, Sejlflod, Svenstrup, Frejlev, Gistrup, Klarup, Vadum, Vodskov, Vestbjerg og Nordjylland generelt.

 

Andre services end trappevask

Var det ikke en trappevask du skulle bruge? Så er det måske en af vores andre rengøring services. Hos Rosenørn Service tilbyder vi nemlig også rengøring af kontorlandskaber, klinik-praksisser, institutioner samt rengøring til private. Yderligere tilbyder vi også en klassisk hovedrengøring. Du kan altid tage kontakt til os på 29 36 65 84 eller udfylde vores kontaktformular ude til venstre. Så skal vi nok vende tilbage til dig hurtigst muligt.