COLOURBOX5678947 3

Trappevask

Trappevask?! Det kan alle da finde ud af….

Sådan er indstillingen ofte til trappevask. Men når det kommer til stykket, er der ikke mange rengøringsvirksomheder, der rent faktisk kan levere en ordentlig og grundig trappevask.

Rosenørn Service tilbyder altid en grundig trappevask til hele Aalborg og omegn.

Trappevask – det gør vi noget særligt ud af!

Hos Rosenørn Service har vi valgt at gøre lidt ekstra ud af trappevasken ved så vidt muligt at tilbyde at støvsuge opgangene/måtterne frem for at feje dem, hvilket uden tvivl giver et bedre resultat.

Fordelene ved at støvsuge fremfor at feje, er at støvet ikke bliver hvirvlet op og ligger sig på hjørnerne af trinnene eller mellem gelænderne eller diverse kanter. Sidst, men ikke mindst, er der efterhånden mange danskere, der døjer med støvallergi og for en støvallergiker, er det let at mærke forskel på, om en opgang er blevet fejet eller støvsuget.

Herudover vaskes trapperne med en fladmoppe, i stedet for at bruge de klassiske runde mopper. Dette gør det lettere at komme helt ind i hjørnerne, og det giver indiskutabelt et bedre resultat.

Rosenørn Service vasker efter kopsystemet, hvilket betyder at der altid anvendes rent vand. Mopperne kommer aldrig i berøring med spanden med vand, så vandet forbliver rent og mopperne udskiftes ofte, så bakterier og snavs ikke bliver tværet rundt.

Her arbejder vi:

Rengøring i Aalborg, Nørresundby, Vejgaard, Aalborg vestbyen, Aalborg Ø, Støvring, City Syd, Aabybro, Skørping, Sejlflod, Svenstrup, Frejlev, Gistrup, Klarup, Vadum, Vodskov, Vestbjerg og Nordjylland generelt.